Egro

Two Brands, One Vision

Egro Swiss Coffee Technology is ontstaan in 1934, waarbij ze de eerste op gas gestookte koffiemachine op de markt brachten. In 2008 is Egro toegetreden tot de Rancilio Group. Hierdoor zijn twee innoverende bedrijven met een oog voor hoge kwaliteit samengekomen.

Two brands, one vision. Beide merken hebben een eigen specialiteit in de markt. Waar Rancilio zich focust op ambachtelijke halfautomaten, ligt bij Egro de focus op volautomatische espressomachines. Toch delen beide merken dezelfde missie: De passie voor het serveren van hoge kwaliteit koffie- en melkvariaties nóg verder ontwikkelen. Met twee hoogwaardige en gespecialiseerde R&D centers blijven zij een voorloper in de espressomarkt.

Compact and powerful

De volautomaten van Egro zijn compact maar zeer krachtig, waardoor hoge pieken zonder moeite worden doorstaan. Daarnaast zijn de automaten van Egro zo ontworpen dat deze geheel naar wens samen te stellen zijn. Het is niet voor niets dat wij het kiezen van de juiste automaat vergelijken met het uitzoeken van een auto. Eerst kies je het model, vervolgens de motor, de opties en als laatste de accessoires. Zo ook bij Egro. Je kiest een bepaald model en stelt deze vervolgens geheel naar wens verder samen.

Ga je enkel voor koffie en kies je voor één molen? Of wil je je gasten een extraatje geven door middels een tweede molen en verschillende maalgraden twee verschillende koffies aan te bieden? Wil je met één druk op de knop verschillende melkvariaties kunnen bereiden, dan kies je voor een melkkoeler. Maar kies je voor een stukje ambacht, dan is het mogelijk een stoompijp als optie toe te voegen.

Your NEXT coffee is not that far

De Egro Next is de nieuwste volautomaat in het assortiment. De Next garandeert de mooiste in-cup-quality voor alle dranken, zowel warm als koud. Met zijn standaard 18 grams brouwkamer is het mogelijk om grote koppen koffie uit te serveren. Door de self adjusting grinders ben je verzekerd van de mooiste espresso’s, dag in dag uit. Daarnaast ben je met de nieuwste NMS+ technologie verzekerd van perfecte melkvariaties. Wat je wensen ook zijn, voor iedereen is er een Egro Next beschikbaar.

 

 

 

 

.