Rancilio

The double R

Rancilio werd in 1926 opgericht door Roberto Rancilio. In 1927 bracht hij zijn eerste espressomachine op de markt, ‘La Regina’ genaamd. Nu bijna 100 jaar later is de derde generatie aan het roer bij Rancilio Group en is het bedrijf niet meer weg te denken uit de markt voor espressomachines. Rancilio staat voor hoogwaardige machines met oog voor ambacht en perfectie.

A Classe for every business

Met het ruime aanbod aan halfautomaten biedt Rancilio voor elke horecazaak een passende koffievoorziening. Rancilio staat voor kwaliteit en ambacht. Door het gebruik van diverse gepatenteerde technieken wordt het de Barista steeds eenvoudiger gemaakt de perfecte koffie te bereiden.

Er wordt niet alleen aan de koffiedrinkers gedacht, ook theedrinkers komen bij de machines van Rancilio aan hun trekken. Door de X-tea technologie is het mogelijk om de temperatuur én de dosering van het heet water op twee niveaus in te stellen. Ideaal voor de bereiding van zwarte & groene thee.

Met een breed assortiment aan halfautomaten en bijbehorende opties staat er voor iedere zaak een perfecte Rancilio klaar.